Stam- och regionnät

Våra kunder har tillgång till vår samlade kompetens och kapacitet vad gäller stam- och regionnätet i de nordiska länderna. Vi jobbar gärna tvärvetenskapligt och på tvärs över landsgränserna för att ge kunderna den bästa kvaliteten i leveranserna, och vi kan skräddarsy leveranserna efter behov.

Inom stam- och regionnät erbjuder vi produkter och tjänster inom transformatorstationer och kraftkablar. Infratek erbjuder också ett brett utbud av underhållstjänster. Vi är inte bundna till någon specifik materialleverantör och kan därför erbjuda kunden de bästa lösningarna oavsett tillverkare.

Central And Regional Grid

Transformatorstationer

Infratek är en totalleverantör inom byggnation av transformatorstationer, och kan bidra inom alla områden från designfasen tills en transformatorstation är färdig att tas i drift. 

Transformatorstationer

Vi gör även ombyggnationer och utbyggnader av befintliga transformatorstationer samt tester. Infratek har specialistkompetens inom underhåll av transformatorstationer, inklusive renovering av stationer som ett tillägg till standardtjänsterna.
 

 

Kablar

Infratek erbjuder projekttjänster inom högspänningskablar och har högt kvalificerade medarbetare som kan hantera skarvar och avslut från ledande kabeltillverkare och utrustning upp till 420 kV. 

Kablar

Vad gäller oljekablar och XLPE-kablar har vi spetskompetens inom såväl reparationer som underhåll. Vi erbjuder även specialtjänster såsom kontroll av oljekvalitet, kabelinspektioner och tillståndskontroller.
 

 

 

Underhåll

Infratek har kompetens inom underhåll av produkter från alla leverantörer som förekommer inom kraftrelaterad kritisk infrastruktur i dag.

Underhåll

Våra underhållstjänster inkluderar såväl förebyggande underhåll och beredskapssystem för transformator- och nätstationer, som fjärrstyrda styrsystem. Som en del av vårt koncept för renovering av transformatorstationer har vi egna verkstäder för reparation av transformatorstationer och vi erbjuder även avancerade underhållstjänster på plats. På så sätt kan vi erbjuda nätägarna en hög grad av pålitlighet och tillgänglighet.

Kontakta oss

Här kan du skicka beställningar eller ta kontakt med oss för att få information.

Förnamn*
Efternamn*
Företag*
E-post*
Telefon*
Postnummer
Stad
Meddelande...