Om oss

Infratek är Nordens ledande leverantör av tjänster inom byggnation, drift och underhåll av kritisk infrastruktur. Koncernen har ca 1350 anställda och flera kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Oslo.

Vår uppgift är att se till att den grundläggande infrastrukturen i samhället fungerar. Det arbete vi dagligen utför för våra kunder berör mer än två miljoner människor runtom i Norden. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom elkraft, kollektivtrafik och belysning m.m.

Infratek riktar sig mot den professionella marknaden där vi har många stora företag och organisationer som kunder, både inom den privata och offentliga sektorn. Med utgångspunkt i vår vision är vår målsättning att genom organisk tillväxt och strukturella förändringar expandera ytterligare i Norden.

Det finns ett stort behov av att bygga ut och underhålla infrastrukturen i de nordiska länderna under de närmaste åren. Stora investeringar i den kritiska infrastrukturen för el och nya energiformer är planerade. I takt med att behovet av tjänster inom byggnation och drift av kritisk infrastruktur ökar krävs större och effektivare leverantörer och Infratek är en av de aktörer som driver utvecklingen. 

Kontakta oss

Här kan du skicka beställningar eller ta kontakt med oss för att få information.

Förnamn*
Efternamn*
Företag*
E-post*
Telefon*
Postnummer
Stad
Meddelande...