Svensk Handel och Infratek Säkerhet i samarbetsavtal

Svensk handel och Infratek Säkerhet har skrivit på ett samarbetsavtal som ger över 12 000 medlemmar tillgång till den senaste varularmstekniken till ett förmånligt pris.

Svensk Handel är en medlemsdriven organisation med över 12 000 medlemmar med sammanlagt 23 000 arbetsplatser inom parti- och detaljhandel.  Genom ett samarbetsavtal mellan Svensk Handel och Infratek Säkerhet kommer nu alla de 12 000 medlemmarna få ta del av specialerbjudanden från Infratek med det allra senaste inom varularm, till ett pris som tidigare bara varit tillgängligt för de stora butikskedjorna.

Infratek har agenturen för de största varumärkena inom båda de traditionella larmteknikerna RF (Radiofrekvens) och AM (Akusto magnetisk) och kan skräddarsy lösningar efter kundernas. Infratek Säkerhet driver dessutom utvecklingen inom RFID (Radio Frequency Identification), källmärkning och larmetiketter som både är osynliga och som inte kan återaktiveras.

– Vi valde Infratek som samarbetspartner eftersom de har rätt lösningar till rätt pris och det ser vi fram emot att kunna erbjuda våra medlemmar, säger Per Geijer säkerhetschef på Svensk Handel.

Hans Molin i Infratek Säkerhet:

– Möjligheten att få samarbeta med Svensk Handel betyder väldigt mycket för oss och det är ett fint kvitto att vi levererar kvalitet i hela kedjan från projektering till installation och service, säger han.

 

För mer information vänligen kontakta:

Hans Molin, VD/MD Infratek Säkerhet Sverige
+46 8 564 727 13, hans.molin@infratek.se

 

18/06/2013

Kontakta oss

Här kan du skicka beställningar eller ta kontakt med oss för att få information.

Förnamn*
Efternamn*
Företag*
E-post*
Telefon*
Postnummer
Stad
Meddelande...