Stadium skriver nordiskt avtal med Infratek Säkerhet

För att trygga Stadiums butiksdrift och bidra till en ökad lönsamhet genom ett proaktivt säkerhetsarbete har sportbutikskedjan valt Infratek Säkerhet som säkerhetsleverantör. Avtalet omfattar butiker i hela Norden och Infratek ska leverera både EAS-varularm samt en centraliserad kamerlösning.

Stadium är Nordens största sportkedja med närmare 130 butiker i Sverige, Danmark och Finland. Stadiums mission är att inspirera till en aktiv livsstil och bland butikskoncept finns också Stadium Outlet och Stadium Ski. Sportbutikskedjan har sedan många år ett avtal med Infratek Säkerhet gällande EAS-varularm. Nu omfattar avtalet även leverans av CCTV-lösningar.

– Vi valde Infratek som samarbetspartner av CCTV eftersom de under flertalet år har presterat en enastående kundservice som EAS leverantör. De har även visat en vilja att utveckla långsiktiga relationer och kreativa idéer för att skapa kostnadseffektiva lösningar för oss som kund, säger Patrik Lundgren koncernsäkerhetschef på Stadium.

Infrateks utbyggda nät av leverantörer och partners gjorde det möjligt att skriva ett avtal för hela norden.

– Möjligheten att få ett utökat samarbeta med Stadium är väldigt spännande för oss. De har ett mycket aktivt säkerhetstänk och arbetar i framkant med att hitta lösningar för att trygga sin butiksdrift. Det gör detta samarbetsavtal väldigt intressant för oss som långsiktig säkerhetspartner till Stadium, säger Hans Molin, vd på Infratek Säkerhet.

Den kameralösning som Stadium har valt baseras på Mirasys Carbon-lösning vilket ger Stadium en centraliserad funktion för att få möjlighet till distanstjänster för att kvalitetssäkra driften gällande sina lokala anläggningar i alla länder.

– Vi är mycket tacksamma att för det förtroende Stadium och Infratek visar Mirasys. Vi är marknadsledande avseende funktionalitet och kostnadseffektivitet för kunder som Stadium som går från lokala till centralt administrerande system, säger Patrick Brandin, ansvarig på Mirasys i Skandinavien.

 

För mer information vänligen kontakta:
Hans Molin, VD Infratek Säkerhet
+46 8 564 727 13, hans.molin@infratek.se

20/08/2013

Kontakta oss

Här kan du skicka beställningar eller ta kontakt med oss för att få information.

Förnamn*
Efternamn*
Företag*
E-post*
Telefon*
Postnummer
Stad
Meddelande...