Ska leda koncernkommunikation och CSR

Jørgen Thaule är anställd som Head of Corporate Communication and CSR på Infratek-koncernen. 

- Det är en ny överordnad roll inom Infratek-koncernen. Vi vill stärka vår synlighet på marknaden och bland folket generellt. Både i Norge, Sverige och Finland. Och fokus på CSR och att jobba med detta blir allt viktigare. Jørgen har en solid professionell bakgrund som passar oss väldigt bra. Han kommer vara ett viktigt bidrag till utveckling av koncernen, säger koncernchef Lars Bangen.

Jørgen Thaule kommer ha det överordnade ansvaret för extern och intern information, CSR samt bygga och vårda varumärket. Thaule har tidigare bland annat varit direktör för kommunikation och CSR på Telenor Broadcast Holding, informationsdirektör på Canal Digital och som informationschef på Norges Television ansvarade han för den nationella PR- och informationskampanjen vid övergången från analog till digital TV i Norge. Thaule har också lång bakgrund från pressarbete, bland annat från VG där han var anställd som chefredaktör och reporter.

- Infratek spelar en viktig roll i det moderna nordiska samhället. Företaget har en solid position men vill samtidigt växa och utvecklas. Det är en spännande resa som jag vill vara med på, säger Jørgen Thaule som har en utbildning från Norges journalisthögskola.

Jørgen Thaule började som Head of Corporate Communication and CSR den 1:a mars och rapporterar till koncernchef Lars Bangen.

Kontakta oss

Här kan du skicka beställningar eller ta kontakt med oss för att få information.

Förnamn*
Efternamn*
Företag*
E-post*
Telefon*
Postnummer
Stad
Meddelande...