Moods of Norway och Infratek i gemensamt projekt

Infratek och Moods of Norway samarbetar i ett testprojekt kring RFID (Radio-Frequency Identification) i klädkedjans butiker. 
 

Sedan början av januari testas RFID-lösningen Store!D från leverantören Nedap i två av Moods butiker i Oslo, och erfarenheterna hittills har varit mycket positiva. Butikerna rapporterar att de använder mycket mindre tid till inventering nu än tidigare och att de har full kontroll över de produkter som ingår i projektet.


Projektet är planerat att löpa under en sexmånadersperiod, och om det visar sig vara framgångsrikt, kommer Moods of Norway att implementera RFID i fler butiker och produktkategorier. Målet är att alla företagets produkter och butiker kommer att använda RFID inom ett till två år.

– RFID ger dig full kontroll över lagret, snabbare inventering, snabb information om tillgänglighet och placering av varor i butiken, samtidigt som det tar elektroniska stöldskydd ett steg längre genom att generera mer specifika kunddata, säger Roy Tuhus, nordisk direktör för produkt- och affärsutveckling i Infratek Säkerhet.

RFID-lösningar ger också möjlighet att märka varor tidigare i värdekedjan, något som kommer att frigöra ytterligare tid för butikspersonalen, så att de kan ha större fokus på kunderna.

13/02/2014

Kontakta oss

Här kan du skicka beställningar eller ta kontakt med oss för att få information.

Förnamn*
Efternamn*
Företag*
E-post*
Telefon*
Postnummer
Stad
Meddelande...