Kompetens, kvalitet och kapacitet

Infrateks kompetenta medarbetare säger aldrig nej till professionella utmaningar. Vår verksamhet på västkusten är ett bra exempel på det. Här pågår nu en omställning av verksamheten. I och med att vårt mångåriga åtagande åt Ellevio (fd Fortum Distribution) löper ut vid årsskiftet frigör vi stor kapacitet att erbjuda andra kunder i området.

Bygg, drift och underhåll av kritisk infrastruktur inom energisektorn är Infrateks kärnverksamhet. 

– Det är en spännande bransch, med delvis stora förändringar. För oss handlar det om att vara flexibla och pålitliga. HMS är också en del av vårt DNA, och vi tummar aldrig på kvalitet i arbetet, säger affärsenhetschef Mats Olsson.

Infratek erbjuder ett brett spektrum av tjänster, allt från förebyggande och avhjälpande underhåll till kompletta ny- eller ombyggnationer av stationer, distributionsnät och offentlig belysning. Vi har mångårig erfarenhet av helhetsuppdrag åt nätbolag som valt att outsourca hela sin fältverksamhet.

– Vi har goda rutiner när vi implementerar nya uppdrag i vår verksamhet. Våra uppdrag åt Göteborg Energi Nät, Lerum Energi, Härryda Energi och Mölndal Energi är exempel på det. Dessa nätbolag är alla nya kunder för Infratek de senaste åren och vi ser positivt på framtida samarbeten. Våra västkustresurser finns i hela området från Halland till den norska gränsen. Som del av en nordisk koncern kan vi också dra nytta av kunskap och kompetens utanför de egna leden om det behövs, säger Mats Olsson.

– Oavsett om det är projekt eller service, högspänning eller lågspänning så är vi redo. Vi har både kompetensen, kvaliteten och kapaciteten, säger Mats Olsson.

29/08/2017

Kontakta oss

Här kan du skicka beställningar eller ta kontakt med oss för att få information.

Förnamn*
Efternamn*
Företag*
E-post*
Telefon*
Postnummer
Stad
Meddelande...