Infratek vann Hennes & Mauritz

Klädjätten Hennes & Mauritz (H&M) ingår, efter en stor anbudsrunda, nytt avtal med Nedap och dess nordiske distributör, Infratek, om köp av innovativa stöldskyddslösningar baserade på RF-teknologi. Avtalet omfattar även lösningar för kundräkning samt möjligheter att uppgradera till RFID-lösningar.


 

Hennes & Mauritz är en av världens största klädkedjor, känt för att erbjuda mode och kvalitet till överkomliga priser. Det fleråriga kontraktet är globalt och omfattar leverans och installation av RFID-klar EAS (Electronic Article Surveillance) –utrustning och larm till nya och renoverade butiker, såväl som kundräkning.

– Hennes & Mauritz tog in anbud från de största producenterna i världen och vi är därför naturligtvis mycket stolta över att de valde de lösningar som vi i Norge och Norden levererar i samarbete med vår partner Nedap. H&M har gjort sitt val baserat på bland annat framtidsinriktning, kvalitet och leveranssäkerhet, vilket vi ser som en bekräftelse för det jobb vi har gjort under åren, säger Roy Tuhus, nordisk direktör för produkt- och affärsutveckling i Infratek Säkerhet.

Prestanda och RFID

Den valda EAS-lösningen, som nu implementeras i kedjans butiker, gör det möjligt att uppgradera till RFID-teknologi i framtiden – utan behov av stora investeringar i hårdvara. RFID (Radio Frequency IDentification) är lösningar som ger full kontroll över produkter från det att de kommer till butiken tills de lämnar den.

RFID ger full kontroll över logistik, lager och inventarier, snabbare varuräkning, snabb information om tillgänglighet och placering av produkter i butik – och tar elektroniska varularm (EAS) ett steg längre genom att generera mer specifika kunddata. Dessa ger information om vilka varor i butiken som genererar mest trafik, vilka som väcker störst intresse och vilka som säljer snabbast.

På detta sätt blir det enklare att hantera lager och de anställdas tid frigörs genom att man kan utföra tidskrävande arbetsuppgifter, som till exempel märkning av produkter, tidigare i värdekedjan, så att man kan ha större fokus på kunderna.

Leveranserna kommer att ske fortlöpande i samband med öppnandet av nya butiker och ombyggnader av befintliga.

Molnbaserat stöldskyddsarbete

Som en del av den nya lösningen från Infratek får H&M professionell support både på plats och online, med en integrerad, molnbaserad metod för säkerhet och stöldförebyggande. Detta säkerställer att butikerna har tillgång till kontinuerlig realtidsinformation från alla delar av systemet, vilket hjälper dem att ständigt förbättra butikernas resultat.

 

 

Kontakta oss

Här kan du skicka beställningar eller ta kontakt med oss för att få information.

Förnamn*
Efternamn*
Företag*
E-post*
Telefon*
Postnummer
Stad
Meddelande...