Infratek skall leverera säkerhet och svinnreducerande tjänster till Hemtex i Norden

Stockholm, 17  juni  2014– Textilkedjan Hemtex har valt Infratek Säkerhet som ny leverantör  av säkerhetslösningar. Enligt avtalet ska Infratek leverera varularm och säkra Hemtex framtida säkerhetsbehov där stöd för RFID-teknologi är en viktig beståndsdel. Avtalet gäller alla Hemtex butiker i Norden.

Hemtex grundades 1973 och har tack vare en passion för textilier tagit sig till positionen som Norden ledande detaljhandelskedja för hemtextilier. Hemtex har i dag över 160 butiker i  Norden

I ett led för att fortsätta sina framgångar Har Hemtex valt att se över sina säkerhetslösningar i syfte att modernisera och bättre knyta säkerhetslösningar till affärsnyttan. Valet av leverantör av säkerhetslösningar föll på Infratek som enligt avtalet ska leverera bland annat elektroniskt varularm (EAS) med framtidssäkrade RFID-funktioner som ger kontroll på hela varuflödet från fabrik till butik.

– Vi valde Infratek som samarbetspartner eftersom deras lösningar ger oss de verktyg vi söker. De har mångårig kunskap och kompetens och de drivs av att skapa och utveckla långsiktiga relationer och kreativa idéer som ger oss kostnadseffektiva lösningar, säger Christer Fridell, koncernsäkerhetschef på Hemtex.

Infrateks utbyggda nät av leverantörer och partners gjorde det möjligt att skriva ett avtal för hela Norden och även vissa länder utanför Norden

– Möjligheten att få bygga ett långsiktigt partnerskap med Hemtex med mål att effektivisera lönsamheten och bidra till att skapa en tryggare arbetsplats i butiksbeståndet är både spännande och utmanande för oss. Hemtex säkerhetsarbete är präglat av långsiktighet och noggrannhet och att få bidra till detta arbete betyder mycket för oss säger Hans Molin, vd på Infratek Säkerhet.

För mer information vänligen kontakta:

Hans Molin, vd Infratek Säkerhet, tel: 08-564 727 13 epost: hans.molin@infratek.se 

17/06/2014

Kontakta oss

Här kan du skicka beställningar eller ta kontakt med oss för att få information.

Förnamn*
Efternamn*
Företag*
E-post*
Telefon*
Postnummer
Stad
Meddelande...