Infratek sponsrar Nadja Casadei

Nu är sjukamparen Nadja Casadei en i Infratek-laget. Infratek har gått in som personlig sponsor till Nadja för att stötta henne i resan mot nya mål och få ta del av ta del av värdefulla tips inom mental och fysisk träning. 

Nadja Casadei är en av Sveriges främsta mångkampare med en rad SM-guld och internationella framgångar i bagaget. Under 2013 drabbades hon av cancer men är nu fri från sjukdomen och har siktet inställt på OS i Rio 2016. Infratek har sedan företaget bildades stöttat cancerforskningen genom årliga bidrag till Cancerfonden i Sverige och dess motsvarighet i Norge och Finland. Nadjas koppling till Cancerfonden och det faktum att Infratek inspireras av starka idrottare är anledningarna till att företaget nu ingår sponsorskap med mångkamparen.

– Sponsoravtalet med Nadja är en del i vårt utvecklingsarbete och ett sätt att ytterligare stärka vår företagskultur. På Infratek använder vi oss av idrottmetaforer och arrangerar interna tävlingar och sökte därför en elitidrottare att inspireras av inom organisationen. Med sin imponerande kämparglöd och vinnarinstinkt är Nadja Casadei helt rätt person att se upp till och lära av, säger Alf Engqvist, VD Infratek Sverige.

– Det känns mäktigt att ha ett starkt företag i ryggen. Jag är så stolt över det här samarbetet och det känns stort för mig att ha Infrateks stöd på min resa tillbaka, säger Nadja.

alt

Alf Engqvist, VD Infratek i Sverige, tillsammans med sjukamparen Nadja Casadei.

Infratek stöttar Nadja mot hennes nästa stora delmål OS i Rio 2016 och kommer följa hennes idrottsutövande och ta del av tips inom både fysisk och mental träning. Nadja Casadei kommer också att delta på kundevent och konferenser tillsammans med Infrateks personal.

– I sommar kommer jag ta på mig tävlingsdräkten igen för att känna att jag är på gång. Jag kommer börja med kula och spjut och svarar kroppen som jag vill, börjar jag även med sprint. Jag anpassar träningen efter dagsform och tar det lugnare vissa dagar. Nästa stora delmål är OS i Rio 2016. Jag har gjort EM och VM, därför känns det spännande med OS. Men – jag vill göra EM och VM igen och gärna ytterligare ett OS efter det, säger hon och skrattar.

alt

Nadja Casadei, en i Infratek-laget.


 

Kontakta oss

Här kan du skicka beställningar eller ta kontakt med oss för att få information.

Förnamn*
Efternamn*
Företag*
E-post*
Telefon*
Postnummer
Stad
Meddelande...