Branschprofil väljer Infratek

Infratek har anlitat en branschprofil inom tekniska säkerhetslösningar för att stärka satsningen på storkundsmarknaden inom bland annat olje-, gas-, och energisektorn.
 

Infratek har anlitat den svenska branschprofilen Robert Jansson och förstärker därmed sin nordiska position inom tekniska säkerhetslösningar. I sin nya roll på Infratek kommer Jansson att ansvara för säljinsatser riktade till stora kundsegment inom tekniska säkerhetslösningar i Norden.

Skräddarsydda lösningar
Infratek levererar komplexa integrerade tekniska säkerhetslösningar som är skräddarsydda efter kundernas behov på den nordiska marknaden. Det gäller integrerade tekniska säkerhetslösningar inom huvudområdena; energi, olja, gas, transport och hälsa. Infratek levererar också system till stora globala kunder inom olje- och gassektorn.
- Med en branschprofil som Jansson i teamet tar vi ytterligare ett steg i riktning till att etablera samarbeten med flera stora kunder inom tekniska säkerhetslösningar i Norden, säger Espen Thorgersen, Försäljningsdirektör för tekniska säkerhetslösningar på Infratek.

Robert Jansson har bakgrund från HID Global där han bland annat har varit verksam som säljchef med ansvar för den nordiska marknaden samt ansvarig för de 150 största kunderna och konsulenterna i Storbritannien, Nederländerna och i Norden.
- Med hans erfarenhet och kompetens stärker vi det nordiska försäljningsarbetet ytterligare, säger Thorgersen.

Ny trend
Trenden på den internationella säkerhetsmarknaden är att stora kunder vill standardisera sina egna säkerhetslösningar över nationella gränser.
- Då är det nödvändigt att ha en nordisk helhetssatsning som möter kundens behov inom hela regionen, säger Thorgersen, och tillägger att Janssons internationella erfarenhet från branschen ytterligare stärker Infratek i det pågående arbetet.

Nordisk marknad
Tidigare i år köpte även Infratek det danska säkerhetsföretaget Plahn Systems. Detta är en del i bolagets strategi för att befästa positionen inom verksamhet för säkerhet i Norden.
- Danmark är en viktig marknad inom områdena för säkerhet i detaljhandeln samt tekniska säkerhetslösningar i Norden, säger Björn Frogner, Koncernchef på Infratek. Plahn Systems är marknadsledande inom bägge dessa områden i Danmark.

Kontakt:
Lars Erik Finne, Konserndirektör Säkerhet tfn. +47 928 90 890
Espen Thorgersen, Försäljningsdirektör tekniska säkerhetslösningar tfn. +47 907 48 183

12/03/2013

Kontakta oss

Här kan du skicka beställningar eller ta kontakt med oss för att få information.

Förnamn*
Efternamn*
Företag*
E-post*
Telefon*
Postnummer
Stad
Meddelande...