100 nya arbetstillfällen i de svenska elnäten

Efter miljardkontrakt med E.ON Elnät storsatsar infrastrukturbolaget Infratek med flera nya etableringar och rekryterar 100 nya medarbetare runt om i landet.

Efter framgångsrika upphandlingar med E.ON Elnät då Infratek tilldelades kontrakt på cirka 1,5 miljarder kronor, expanderar nu företaget på flera håll runt om i landet. Malmö, Göteborg, Eksjö, Karlstad, Västerås och Stockholm är att par av de städer där Infratek öppnar nya kontor eller bemannar upp befintliga lokaliseringar. I samband med utökningen pågår en storsatsning av bemanning med 100 tjänster att tillsätta.

─ Vi söker personer med bra driv, som vill vara med och utveckla verksamheten. Vi lever av tjänsterna vi säljer och det innebär att vi måste vara skarpa i det vi gör. Planen nu är att fortsätta komplettera våra team med personer som bidrar till ett positivt resultat. För att hitta rätt kompetens söker vi både erfarna och personer som vi kan lära upp i arbete, säger Alf Engqvist VD på Infratek i Sverige.

Kontraktet med E.ON Elnät sträcker sig över en fyraårsperiod, mellan 2016-2019 och omfattar både serviceuppdrag och projekt. Just projektupphandlingen var särskilt framgångsrik för Infratek som fick garanterad projektvolym i avtalsområdena Stockholm, Örebro, Norrköping, Östra Småland, Kronoberg, Västra Götaland, Norra Skåne och Södra Skåne.

─ Överlag ser vi en bransch med en växande marknad inom vårt kärnområde elnät. Det gäller både utbyggnad av elnät och återinvesteringar. Senaste årens väderförhållanden med kraftiga vindar och regnoväder påverkar även behov av underhåll och omplacering av befintliga elledningar, säger Alf Engqvist VD på Infratek i Sverige. 

 

alt
Alf Engqvist, VD på Infratek i Sverige

Kontakta oss

Här kan du skicka beställningar eller ta kontakt med oss för att få information.

Förnamn*
Efternamn*
Företag*
E-post*
Telefon*
Postnummer
Stad
Meddelande...