Ledningen

 • Lars Bangen
  Lars Bangen
  CEO/Koncernchef

  "För att vara den ledande entreprenören inom kritisk infrastruktur i Norden ska vi alltid förnya oss och anpassa oss efter marknadssituationen. Vi ska vara ledande i branschen i denna nya tillväxtperiod."

  Lars Bangen har varit koncernchef på Infratek sedan 2013. Han har haft flera ledande ställningar inom koncernen sedan Infratek etablerades 2007, bland annat som koncerndirektör för affärsområdet Infrastruktur. Från 2004 var Bangen chef för Hafslund Entreprenør AS, och dessförinnan divisionschef för upphandling i Hafslund Nett AS. Under perioden 2000-2002 var han divisionschef i Viken Energinett AS med ansvar för distributionsnätet i Oslo, Asker och Bærum, och från 1998 chef för distributionsnätet i Oslo.

 • Vibecke Skjolde
  Vibecke Skjolde
  Finansdirektör/CFO

  "Som leverantör av en så viktig tjänst i det moderna samhället, där över två miljoner människor är beroende av oss, ska vi alltid sträva efter högsta kvalitet i alla led, från ledning till finansiering och drift i hela linjen."

  Vibecke Skjolde har varit finansdirektör/CFO på Infratek sedan 2010. Hon kom från en tjänst som chef för ett större effektiviseringsprogram för transportkoncernen Fjord1. Dessförinnan var hon Head of Advisory i Mirror Accounting, ett företag i Lindorff-gruppen. Tidigare har hon varit ekonomidirektör i Hurtigruten ASA och Hafslund ASA, samt ekonomichef i energiföretagen Tindra AS, Din Energi AS och Vestfold Kraft AS. 

   

  Utöver koncernchef och finansdirektör, deltar även division - och stabchefer i olika utsträckning i ledningsgruppen. 

Kontakta oss

Här kan du skicka beställningar eller ta kontakt med oss för att få information.

Förnamn*
Efternamn*
Företag*
E-post*
Telefon*
Postnummer
Stad
Meddelande...