Möt våra medarbetare

 • Ramen Yunadim
  Ramen Yunadim
  Projektledare, El

  Beskriv din karriär på Infratek!

  Jag började som lärling på gymnasiet 2004 och anställdes 2007 som distributionselektriker. Sedan rekommenderade mina kollegor mig då man skulle lära upp en beredare internt. Jag vill gå framåt och utvecklas, så jag ringde min chef och sa ’jag är redo, det finns inget jag inte kan göra’. Jag gick in i rollen som beredare och ganska snart därefter öppnades det upp möjlighet att hjälpa till som projektledare. Jag fick ett par projekt, gjorde bra ifrån mig och sedan 2014 är jag projektledare.

  Vad är kul i rollen som projektledare?

  Att tjäna pengar åt företaget! Vi ska gå med vinst och det finns inget roligare än att se att det kommer gå bra i ett projekt. Det är ett stort ekonomiskt ansvar att vara projektledare men det driver och motiverar mig att få bra resultat. 

  Vad är Infratek för dig?

  Infratek är mitt hem! Jag är ung och har redan jobbat här många år. Jag är väldigt lojal mot Infratek, det är här jag vill lyckas och det är här jag vill gå framåt!

 • Maria Zander
  Maria Zander
  Avdelningschef, El

  Vad jobbade du med innan du började på Infratek?

  Jag jobbade som enhetschef på ett konsultföretag med bemanning inom VVS, el, miljö och byggledning. Dessförinnan var jag avdelningschef på ett annat företag inom drift, underhåll och skötsel av ventilation, el och kyla i fastigheter. Att det blev just teknik för mig handlar mycket om min familj. Både min pappa och farfar jobbade med ventilation och jag var tidigt med och hjälpte till. Efter avslutade studier inom el och ett par år i branschen jobbade jag i familjeföretaget, som jag efter min pappas bortgång drev och så småningom avvecklade själv. Det var en tuff start i karriären men det gjorde mig också självständig och driven.

  Vad innebär ditt jobb som avdelningschef?

  Det handlar mycket om organisation och personal. Jag ser det som en typ av servicefunktion där jag ser till att vi har rätt person på rätt plats med rätt förutsättningar, så vi kan leverera hundra procent hos kunden.

  Vad kännetecknar Infratek för dig?

  Framförallt att det är ett företag som vill framåt och som är öppet för utveckling, med möjlighet att forma och bidra.  Jag tycker också att det finns ett tydligt ledarskap i organisationen med tydliga mål och fokusområden.

   

 • Ronnie Abrahamsson
  Ronnie Abrahamsson
  Arbetsledare och teknikansvarig, Järnväg

  Du har arbetat på Infratek sedan 2007, vad är det bästa med att jobba här?

  Det är en stor och trygg organisation som har likviditet. Jag har också en chef som tror på mig och som förser mig med möjligheter för att lyckas. Det är jätteviktigt med bra chefer och det tycker jag vi har på Infratek.

  Du blev framröstad till Årets lagspelare 2015, vad kännetecknar en god kollega enligt dig?

  Någon som kan ge och ta feedback på ett bra sätt genom att lyssna och själv bjuda tillbaka med vad jag kan bli bättre på. Vidare får det gärna vara en trevlig person. I vår grupp hörs vi ofta även på fritiden. Vi har faktiskt väldigt dålig personalomsättning – vilket är positivt! Vi trivs tillsammans så det är inte många som slutar.  

Kontakta oss

Här kan du skicka beställningar eller ta kontakt med oss för att få information.

Förnamn*
Efternamn*
Företag*
E-post*
Telefon*
Postnummer
Stad
Meddelande...